Тържествено завършване на учебната година 2021/2022

В последните дни на юни,

последен звънец звъни

и нашите седмокласници,

с гордо вдигнати глави,

поемат пътя на своите мечти!

На 30 юни 2022 г. с тържествена концертна програма в ОДК Десето основно училище „Алеко Константинов“ се сбогува със своите седмокласници.

На събитието присъства г-жа Десислава Стоянова – кмет на Кметство „Изток“, която поздрави учениците от випуск 2022 и връчи грамоти на отличниците.

В прочувствено слово директорът на училището г-жа Десислава Стефанова отправи мили пожелания към порасналите момичета и момчета за бъдещи успехи и сбъдване на мечтите.

С радост и признателност, но и с мъничко тъга седмокласниците благодариха на своите учители за знанията, за обичта, за подкрепата, за търпението през всичките седем години на обучение. Но най – вече за любовта, с която са дарени, за да бъдат знаещи и можещи добри хора с гордо вдигнати глави! Защото са АЛЕКОВЦИ!

Благодариха за неуморния труд, за грижите и топлината. Училището е вторият им дом и те ще пазят в сърцата си вечно жив спомена за седемте прекрасни години в него.

Окрилени от своята младост, горди с постигнатите успехи , нашите седмокласници изнесоха програма, в която вплетоха вдъхновение, очарование , удовлетворение от годините в училището и своите надежди за бъдещето.

Песните на децата от вокалната група към училището създаваха приповдигнато настроение. То достигна своята кулминация, когато всички седмокласници запяха от сцената „Един неразделен клас“. Прозвуча последният звънец, а в очите на мнозина блеснаха сълзи.

Мили седмокласници, разнасяйте славата на училището, където и да сте по света! Бъдете целеустремени, отговорни и свободни да покорявате високите върхове на науката. Вярваме във вас! На добър час!

Вашият коментар