ТУРНИР ПО ФУТБОЛ ЗА КУПАТА НА КМЕТА НА КМЕТСТВО „ИЗТОК“ 2020

На 16.10.2020 г. се проведе традиционният турнир за Купата на кмета на кметство „Изток“ със съдействието на Районен младежки дом кв. „Мошино“ и водещ на събитието – Румен Искренов.

Участници бяха ученици от 1 до 4 клас на X ОУ“ Алеко Константинов, XI ОУ „Елин Пелин“, XIII ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ и XVI ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – кв. „Църква““, придружени от учителите си по ФВС. Съдия на футболния турнир бе Мишел Величков.

На първо място се класира X ОУ „Алеко Константинов“, на второ място – XI ОУ „Елин Пелин“, две трети места за XIII ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ и XVI ОУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Гости на футболния турнир бяха Валентин Лазаров – председател на Областния съвет на БФС – Перник, Радослав Динев – кмет на кметство Църква и Мартин Жлябинков – секретар на Община Перник.

Кметът на кметство „“Изток“ награди с купи спечелилите отбори. Връчи грамоти за отборни и индивидуални постижения, както и тениски на всички участвали в турнира.

Валентин Лазаров, ­председател на ОС на БФС – Перник направи мил жест към участващите отбори като им подари оригинални футболни топки. Той поздрави участниците като им пожела все повече успехи в спорта и да продължават да бъдат гордост за квартал „Изток“ и „Църква“.

Инж. Десислава Стоянова пожела на участниците да играят с хъс за победа, да вярват във възможностите си и да бъдат упорити, за да могат един ден да прославят кварталите ни с техните успехи.

Вашият коментар